Ograničenja odgovornosti

Dobrodošli na sajt NLB Leasing d.o.o. Sajt je postavljen s namjenom obavještavanja šire javnosti o preduzeću i njegovim uslugama. Molimo vas, da prilikom obilaska našeg sajta, uvažavate niže navedene uslove.
Pregledom sajta potvrđujete, da se slažete sa uslovima i da ih primate u cjelosti.

Informacije

Vlasnik sajta će pažljivo obezbediti tančnost i ažurnost podataka i zadržava pravo promjena i/ili njegove dopune, bez predhodnog obavještavanja i ne preuzima nikakvu odgovornost za njegovu obnovu.

Zaštitni znak

Svi znaci na sajtu su zaštićeni, ukoliko vlasnik sajta ne odluči drgačije. To uključuje i sve vlasnikove logotipove (logotipi izrade i korporativne logotipove) i znake. Upotreba znakova je dozvoljena uz predhodnu dozvolu vlasnika sajta.

Ograničenja odgovornosti

Sve poruke, slike i ostali sadržaji, koji su prikazani na sajtu, izabrao je i uradio vasnik sajta i oni su isključivo informativnog karaktera. Unatoč njihovom informativnom karakteru, vlasnik, u slučaju njihovog korišćenja na poslovnom nivou, ne odgovara za detaljnost i tačnost navedenih podataka.
Pored neposredno prouzrokovane štete, koja bi proistekla iz vlasnikovog namjernog zavođenja ili, koja bi nastala zbog nemarnosti vlasnika, vlasnik ili bilo koje drugo pravno ili fizičko lice, koje je učestvovalo u izradi ovog sajta, ne odgovara za bilo koju posrednu, neposrednu, posebnu ili slučajnu štetu, koja bi nastala zbog nerazumevanja načina obilaska sadržine sajta.
Intelektualna vlasnička prava sajta, uključujući i patente, znakove i autorska prava, su zaštićena. Ništa ne smije biti iskorišteno ili prikazano na bilo koji drugi način bez predhodne dozvole vlasnika sajta.
Sajt takođe sadži informacije trećih lica i linkove sa sajtovima trećih lica. Obzirom da preduzeće NLB Leasing d.o.o. ne poznaje sadržaj informacija koje se nalaze na sajtu trećih lica, samim tim ne preuzima bilo kakvu odgovornost za informacije navedene na njima.

Osiguranje posebnosti

Na sajtu skupljamo kontaktne informacije i neke lične podatke o posjetiocima, koji žele da dođu do informacija i u tu svrhu kontaktiraju preduzeće NLB Leasing d.o.o.
Isključivu odgovornost za vjerodostojnost ličnih podataka i kontaktnih informacija preuzimaju posjetioci sajta. Kontaktne informacije koristimo za uspostavljanje kontakta sa posjetiocima sajta, kada je to potrebno ili ako posjetilac sajta to sam želi.
Lične podatke i kontaktne informacije ne koristimo u druge svrhe i ne otkrivamo ih trećim licima.
Vašu IP-adresu bi koristili za otklanjanje teškoća sa operaterom i uređenje sajta.
Naš sajt sadrži i linkove sa sajtovima trećih lica. NLB Leasing d.o.o. ne preuzima odgovornosti za poštovanje posebnosti i sadržinu tih sajtova.